Maaike Gulden is social media adviseur vanuit haar bedrijf The Marketing Factory. Daarnaast is ze gepassioneerd blogger, spreker en trainer. De afgelopen jaren heeft ze duizenden mensen socialmediawijs gemaakt en werkte o.a. voor organisaties zoals ZonMW, Radboudumc, Zorgbelang Brabant, Werkspot, Sandd en Avans Hogeschool. Ze is auteur van de boeken ‘ Social Media in Zorg en Welzijn: dat zorgt beter’ en ‘Zakelijk twitteren voor gevorderden in 60 minuten’, medeoprichter van Social Media Club Breda en blogger voor Frankwatching.

Meer over Maaike vind je op LinkedIn.

Social influence expert Kirsten Jassies weet precies hoe social influencers bewegen op social media. Ze helpt bedrijven met het maken van engagende content en het vinden van de juiste ambassadeurs. Met haar bedrijf JustK traint zij ook professionals en bedrijven in het succesvol gebruiken van verschillende social media. Haar expertise ligt voornamelijk bij Snapchat en Instagram. Eerder werkte Kirsten als social blogger voor Sanoma en vormde zij met vriendin Bonnie het succesvolle DJ-duo Hotlipzz&Jane.

Meer over Kirsten vind je op LinkedIn.

Maarten Bierman is een visueel en visionair strateeg. Transformeert plaatjes in getallen en getallen in business intelligence. Helpt bedrijven met zijn marketingbureau The Pinfluencers Pinterest in te zetten voor on-en offline traffic, engagement en conversie. Communiceert in beelden en heeft een fotografisch geheugen. Door zijn uitgebreide digitale kennis weet hij de juiste technologie succesvol aan marketingconcepten te koppelen. The Pinfluencers is Nederlands enige officiële Pinterest partner.

Meer over Maarten vind je op LinkedIn.

Monika van Rijthoven is eigenaar van Connect2 (sinds 2000) en een zeer ervaren communicatieadviseur met een groot enthousiasme voor social media. Bedrijven zetten haar in als spreker, adviseur en trainer. Zij traint teams en individuen in het succesvol(ler) inzetten van verschillende social media. Dat deed ze onder meer voor Ministerie van VWS, Fokker, Tuuci, Veldkamp Produkties, Geberit, Curaprox, Van den Herik Sliedrecht en tal van andere grote en kleinere bedrijven. Monika organiseert regelmatig open trainingen.

Meer over Monika vind je op LinkedIn.